Ystävällisen palvelun parturi-kampaamosi Helsingissä

KaunisHius Heleena on ihana, pieni ja viihtyisä parturi-kampaamo lähellä Sörnäisten metroasemaa Helsingissä. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä ja ystävällistä palvelua loihtien kauden näyttävimmät hiusmallit, värit, kampaukset sekä meikit vuosien kokemuksella.

Sakset ikoni

KaunisHius Heleenassa sinua palvelevat kokeneet ja aidolla innolla sekä ilolla työtään tekevät parturi-kampaajat. Toteutamme unelmiesi hiukset juuri toiveidesi mukaisesti alan parhaimpia tuotteita hyödyntäen. Olipa kyseessä otsatukan siistiminen, tyvivärjäys, parran muotoilu tai hiusten kokonaisvaltainen muodonmuutos, me olemme apunasi. Saamme usein positiivista palautetta yksilöllisen palvelumme ystävällisyydestä sekä lopputuloksen laadukkuudesta – liity sinäkin tyytyväiseen joukkoon! Olet lämpimästi tervetullut KaunisHius Heleenan asiakkaaksi.

Sakset ja kampa ikoni

Hiustenleikkaukset, värjäykset, vaalennukset, permanentit, kampaukset, meikit sekä ripsien ja kulmien muotoilut – saat nämä kaikki meiltä!

Hinnasto ikoni

Tutustu palveluidemme edulliseen hinnastoon. Muistathan, että lopullinen hinta muodostuu käytetyn ajan sekä hiusten pituuden ja paksuuden mukaisesti.

Varaa aika ikoni

Soita ja varaa aikasi ammattitaitoiselle parturi-kampaajalle! Ajanvaraus onnistuu vaivattomasti myös nettiajanvarauksen kautta.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Palveluihimme kuuluvat hiusten leikkaukset mallinmuutoksista siistimisiin, värjäykset raidoituksista vaativiin vaalennuksiin ja erikoisvärjäyksiin, kiharakäsittelyt, hiusten ja hiuspohjan tehokkaat hoidot sekä kauniit kampaukset föönauksista upeisiin hääkampauksiin. 

Käytössämme ovat korkealaatuiset Schwarzkopf-hoitosarjat, joista valikoimme juuri sinun hiuksillesi ja hiuspohjallesi parhaiten sopivat tuotteet. Teemme myös hiusta korjaavia ja suojaavia Olaplex-hoitoja sarjan vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita käyttäen. Liikkeestämme voit myös ostaa Olaplex- ja Schwarzkopf-tuotteet hiusten laadukkaan kotihoidon takaamiseksi!

Lue lisää

Myös kosmetologipalvelut

Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi saat kauttamme kosmetologipalvelut, kuten tehokkaat ja hellävaraiset ihonpuhdistukset sekä erilaiset rentouttavat ja ihoa hellivät kasvohoidot. Toteutamme lisäksi hehkeät arkimeikit ja upeat juhlameikit sekä kulmien ja ripsien kestovärjäykset ja muotoilut. Kysy lisää kosmetologipalveluista ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kysy lisää

Varaa aika!

Voit varata ajan KaunisHius Heleenaan vaivattomasti nettiajanvarauksella. Halutessasi voit tiedustella aikoja myös puhelimitse tai piipahtamalla liikkeessämme Sörnäisissä. Palvelemme asiakkaitamme laajoin aukioloajoin maanantaista lauantaihin.

Hyödynnä tutustumistarjous

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille kulmien värjäyksen ja muotoilun kaupan päälle, kun varaat ajan kampaamopalveluihimme. Mainitsethan varauksessa että haluat hyödyntää tutustumistarjousta.

Kysy lisää

Soita ja kysy lisää

Vastaamme mielellämme kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Saat meihin parhaiten yhteyden puhelimitse, mutta myös sähköpostit tavoittavat. 


Viihtyisä liikkeemme sijaitsee erinomaisella sijainnilla aivan Sörnäisten metroaseman lähettyvillä, osoitteessa Vaasankatu 9.

Yhteystiedot ja sijainti